Gratis Voorlichtingsbijeenkomst

post HBO Bouwprocesmanagement

 

De keuze om een opleiding te volgen is niet eenvoudig, ook al omdat de consequenties van die beslissing groot zijn.  SKOOB organiseert  voorlichtingsbijeenkomsten over de opleiding. U krijgt  een indruk van de omvang, de diepgang en de breedte van het programma. Deelname aan het proefseminar is kosteloos en vrijblijvend.  

 

De opleiding

De bouw zou gebaat zijn bij een grote regisseur die het gehele bouwproces aanstuurt, alle tekeningen en planningen controleert, en de risico’s pro-actief elimineert. Maar die super-regisseur is niet te vinden. Wél iemand die dit overziet: de bouwprocesmanager. Hij of zij jaagt teams aan die samen werken aan risico-analyses van grof naar fijn en zal integraal moeten denken en lean moeten werken. De opleiding ‘Bouwprocesmanagement’ leert de deelnemers deze benaderingswijze toe te passen. U gaat aan de slag om technische risico-analyses te maken met inachtneming van de mogelijkheden en onmogelijkheden van het bouwproces en de voorwaarden van het bouwmanagement. Dit gebeurt op basis van tekeningen, bestekken en planningen van concrete bouwprojecten. Ook vergroot de opleiding uw inzicht in uw communicatieve vaardigheden en geeft u de tools om die vaardigheden verder te ontwikkelen.

 

Bedoeld voor

De opleiding richt zich op plan- en werkvoorbereiders, organisatiedeskundigen, projectleiders, projectmanagers, plan-en projectontwikkelaars met een HBO-opleiding en minimaal 3 jaar relevante werkervaring. De deelnemer is werkzaam bij een bouwonderneming, een installateur, projectontwikkelaar, een advies- en bouwmanagementbureau, of een architectenbureau.

 

De eerstvolgende introductiebijeenkomst is nog niet gepland.

Voor meer informatie en aanmelden: info@bouwprocesmanagement.org